fbpx
Полк «Азов» показав свій полігон

Полк «Азов» показав свій полігон

Маріуполь Навчання НГУ НГУ «Азов» Україна

Гвардійці окремого загону спеціального призначення «Азов» продемонстрували свій полігон в районі Маріуполя.

Про це повідомляє Національна гвардія України.

З гвардійцями окремого загону спеціального призначення «Азов» зустрівся командувач Нацгвардії України генерал-лейтенант Микола Балан.

Додатково командувач НГУ відвідав військовий полігон «Азову».

Микола Балан оглянув матеріально-технічне забезпечення території полігону, умови служби, спеціальної та бойової підготовки особового складу підрозділу.

Полігон полку "Азов. Фото: НГУ

Відзначається, що полігон полку «Азову» має смугу перешкод, директриси для стрільб, власний танкодром, на якому відшліфовують свої практичні навички екіпажі бойових машин.

«На цьому полігоні є все необхідне – місця для проживання особового складу, мале та велике тактичне поле, гімнастичне містечко, словом все необхідне для проведення базового курсу бойової підготовки», – розповідає спецпризначенець Сергій.

Генерал-лейтенант Микола Балан відзначив, що військовий полігон у Маріуполі – потужна база для індивідуальної та колективної підготовки загону спеціального призначення.

Відзначається, що серйозну увагу приділяють як початковому вишколу гвардійців, так і масштабним батальйонно-тактичних навчань.

Для довідки: Окремий загін спеціального призначення «Азов» (військова частина 3057) – формування Національної гвардії України, що входить до складу Східного оперативно-територіального об’єднання. Формування було створене у 2014 році як добровольчий батальйон «Азов».

Маріуполь Навчання НГУ НГУ «Азов» Україна