fbpx
Пошуково-рятувальна служба відремонтує адмінбудівлю у Бердянську

Пошуково-рятувальна служба відремонтує адмінбудівлю у Бердянську

«Морська пошуково-рятувальна служба» Азовське море Бердянськ Будівництво Україна Флот

Казенне підприємство «Морська пошуково-рятувальна служба» реконструює будівлю Морського рятувального підцентру КП “МПРС” у м. Бердянськ Запорізької області.

Про це повідомляє «Мілітарний».

Цінова пропозиція складає 3 964 448,00 гривень.

Тендер «Реконструкція включає додаткові аналогічні роботи з Реконструкції чотирьох поверхової будівлі Морського рятувального підцентру КП “МПРС” по вул. Горького, 12, у м. Бердянськ Запорізької області (додаткові аналогічні роботи які не були враховані попередньою проектно-кошторисною документацією та основним Договором №139-В-19 від 29.08.2019 р.)», був оголошений 31 березня 2021 року.

Очікуваний термін завершення реконструкції – 31 липня 2021

Перелік додаткових робіт був визначений та розрахований під час здійснення коригування проектною організацією проектно-кошторисної документації по об’єкту «Реконструкція чотирьох поверхової будівлі Морського рятувального підцентру КП “МПРС” по вул. Горького, 12, у м. Бердянськ Запорізької області» (коригування)», яка пройшла державну експертизу, що підтверджується експертним звітом №08-0428-20 від 27.11.2020 року. Всі визначені додаткові роботи технічно та економічно пов’язані з первинним договором і є обов’язковими для виконання. Крім того, загальна вартість додаткових робіт становить 3 964 448,00 грн. з ПДВ, отже не перевищує 50% вартості від основного договору, тому для виконання додаткових робіт доцільно укласти договір з попереднім виконавцем основних робіт, що забезпечить їх швидке виконання, дотримання технологічного процесу.

На початку 2021 року «Морська пошуково-рятувальна служба» вже замовляла послуги на реконструкцію території бази у Бердянську, що на узбережжі Азовського моря. Тоді вартість робіт була оцінена в 5 636 782,80 гривень.

Про це йшлося у повідомленні «Мілітарного».

Нове будівництво включало благоустрій прилеглої території та зовнішніх інженерних мереж будівлі Морського пошуково-рятувального підцентру КП «МПРС».

Варто нагадати, що Морський пошуково-рятувальний підцентр КП «МПРС» у Бердянську функціонує з 2017 року та займається пошуком і порятунком людей, наданням першої медичної допомоги та евакуацією, а також координацією роботи пошуково-рятувальних операцій у регіоні Азовського моря із можливістю залученням інших служб.

Служба організована цілодобово сім днів на тиждень, на чергуванні у 15 хвилинній готовності завжди перебувають четверо морських рятувальників.

Команда пошуково-рятувального підцентру складається з 16 осіб та одного катеру ПРК-03, побудованому фінською компанією Boomeranger Boats Ltd для Казенного підприємства «Морська пошуково-рятувальна служба».

«Морська пошуково-рятувальна служба» Азовське море Бердянськ Будівництво Україна Флот