fbpx
Пошуково-рятувальна служба замовила утилізацію списаних суден

Пошуково-рятувальна служба замовила утилізацію списаних суден

«Морська пошуково-рятувальна служба» Закупівлі Міністерство інфраструктури Україна Утилізація суден та кораблів Флот Чорне море

Утилізацію списаних плавзасобів замовила «Морська пошуково-рятувальна служба».

Про це інформує Мілітарний.

Казенне підприємство «Морська пошуково-рятувальна служба» замовила послуги з демонтажу, розбирання та утилізації виведених з експлуатації застарілих плавзасобів.

Про замовлення надання послуги стало відомо з оприлюдненої тендерної інформації на офіційному майданчику державних публічних закупівель ProZorro

Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі становить 1 284 000 гривень. Послуги з демонтування суден мають здійснюватись в період до 31 грудня 2021

Угоду з переможцем тендеру – ТОВ «ШІП РЕПЕЙР СЕРВІС» укладено 04 жовтня 2021. Послуги з утилізації коштуватимуть 1 272 580,00 гривень.

На початку року, «Морська пошуково-рятувальна служба» підготувала список невикористовуваного майна, яке підлягає продажу або передачі з балансу комунального підприємства.

Як повідомила прес-служба казенного підприємства «Морська пошуково-рятувальна служба», для передачі на баланс державних підприємств або відчуження шляхом продажу майна пропонувалися дев’ять плавзасобів:

Морський рятувальний буксир «Аметист» 1977 року побудови;
т/х «Арктур» 1983 року побудови;
рейдовий водолазний бот «Водолаз-34» 1987 року побудови;
рейдовий водолазний бот «Водолаз-6» 1982 року побудови;
т/х «Водолаз-35» 1990 року побудови;
катер «Скафандр-4» 1984 року побудови;
водолазний бот «Водолаз-30» 1981 року побудови;
робочий катер «Альтаїр» 1984 року побудови та переобладнаний з баржі плавпричал.

В зв’язку з незадовільним технічним станом, ці плавзасоби пошуково-рятувальною службою не експлуатуються.

У січні цього року, казенне підприємство «Морська пошуково-рятувальна служба» замовила реконструкцію території бази у Бердянську, що на узбережжі Азовського моря.

Пошуково-рятувальний катер ПРК-03 КП «Морська пошуково-рятувальна служба»

Нове будівництво включає благоустрій прилеглої території та зовнішніх інженерних мереж будівлі Морського пошуково-рятувального підцентру КП «МПРС».

«Морська пошуково-рятувальна служба» Закупівлі Міністерство інфраструктури Україна Утилізація суден та кораблів Флот Чорне море