fbpx
Пріоритетом номер один для нас буде безпека. Україна стане «великим Ізраїлем» — Зеленський

Пріоритетом номер один для нас буде безпека. Україна стане «великим Ізраїлем» — Зеленський

Війна з Росією Володимир Зеленський Україна

Про пріоритет до питання безпеки сказав Володимир Зеленський під час спілкування з українськими журналістами.

Про це інформує Мілітарний.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна найближчим часом не буде «ліберальною» державою, а пріоритетом номер один для нас стане безпека, повідомили у «НВ»

«Україна точно не буде тією, яку ми хотіли від початку. Це неможливо. Абсолютно ліберальна, європейська — вона такою не буде. Вона точно йтиме від міцності кожної хати, кожного будинку, кожної людини», — сказав він у розмові з українськими журналістами.

На думку глави держави, Україна стане «великим Ізраїлем».

«Ми станемо “великим Ізраїлем” зі своїм обличчям. Ми не дивуватимемося, якщо в нас у кінотеатрах, супермаркетах будуть представники Збройних Сил чи Нацгвардії, стоятимуть люди зі зброєю. Упевнений, що питання безпеки у нас буде номер один у найближчі десять років. Упевнений у цьому», — сказав він.

Нагадуємо, що вчора Володимир Зеленський відвідав звільнену від російських окупантів Бучу та поспілкувався з місцевими мешканцями.

Також спілкуючись з журналістами Президент підкреслив, що переговорний процес з Росією триватиме, хоча він складний. Миру можна буде досягти після перемоги.

Вбивства мирних мешканців Буча

“Перемога може бути в дипломатичному форматі, паралельно з бойовими кроками нашої армії. Бойові кроки наша армія демонструє щоденно, але це не просто, ми не хочемо втратити мільйони людей, тому повинен бути той чи інший діалог”, – зазначив Зеленський.

Війна з Росією Володимир Зеленський Україна