fbpx
Приватні виробники ОПК об’єднують свої зусилля

Приватні виробники ОПК об’єднують свої зусилля

Ліга оборонних підприємств ОПК

Найпотужніші та найчисельніші громадські об’єднання приватних виробників оборонно-промислового комплексу (ОПК) об’єднують зусилля.

Про це повідомляє прес-служба Ліга оборонних підприємств України

Мова йде про такі громадські об’єднання як «Ліга оборонних підприємств України», «Асоціація виробників озброєння і військової техніки України» та Асоціація «Українська оборонна та безпекова промисловість».

10 жовтня в Києві під час проведення Міжнародної спеціалізованої виставки «Зброя та Безпека-2019» відбулася чергова Конференція учасників громадського об’єднання «Ліга оборонних підприємств України», до участі в якій були запрошені керівництво та учасники «Асоціації виробників озброєння і військової техніки України» та Асоціації «Українська оборонна та безпекова промисловість».

Під час конференції Голова правління Ліги Олег Висоцький, керівник Асоціації виробників озброєння і військової техніки Руслан Джалілов та спів-Голова Асоціації «Українська оборонна та безпекова промисловість» Євген Рокицький оголосили про укладення партнерства між професійними об’єднаннями і початок спільної роботи задля зміцнення оборонно-промислового комплексу держави, розвитку приватних підприємств і бізнесу в Україні.

Як зазначив Голова правління Ліги оборонних підприємств України Олег Висоцький, відтепер три громадські організації будуть спрямовувати спільні зусилля на ефективне і якісне переозброєння Збройних Сил України, лібералізацію і дерегуляцію ринку озброєнь, залучення національних та іноземних інвестицій в оборонну індустрію країни, а також удосконалення відносин між державою і приватним бізнесом.

Керівники громадських об’єднань наголосили, що спільним завданням партнерських організацій є створення рівних, прозорих і конкурентних відносин держави з бізнесом, потужної, процвітаючої оборонної індустрії і сильна, міцна, незалежна Україна для нас і наших нащадків.

Ліга оборонних підприємств ОПК