fbpx
“Росія – загроза для світу” – Україна висловила підтримку Туреччині

“Росія – загроза для світу” – Україна висловила підтримку Туреччині

Андрій Загороднюк Міністерство оборони (МОУ) Світ Сирія Туреччина

Міністр оборони України Андрій Загороднюк провів телефонну розмову з Міністром національної оборони Турецької Республіки паном Хулусі Акаром.

Про це Загороднюк повідомив на своїй сторінці у Facebook, та на сайті Міністерства оборони України.

«Сьогодні вранці говорив по телефону з Міністром національної оборони Турецької Республіки паном Хулусі Акаром. Висловив співчуття з приводу загибелі та поранення турецьких військових внаслідок обстрілу, скоєного режимом Башара Асада за підтримки збройних сил Росії в Сирійській Арабській Республіці.», – йдеться в дописі.

Загороднюк відзначив, що трагедія Турецької Республіки вкотре засвідчила, що дії Російської Федерації не мають кордонів та становлять загрозу для всього світу.

«Загибель людей – це завжди величезне горе для усієї країни. І в Україні, де шостий рік гинуть наші захисники, як ніде розуміють це. Вчорашня жахлива трагедія вкотре засвідчила, що дії Російської Федерації не мають кордонів та становлять загрозу для всього світу.», — зазначив Загороднюк.

Міністр оборони України Андрій Загороднюк та Міністром національної оборони Турецької Республіки Хулус Акар. (12 лютого)

«Від імені Міноборони та від себе особисто висловлюю щирі співчуття та слова підтримки у цю нелегку хвилину сім’ям загиблих, а пораненим турецьким військовослужбовцям бажаю якнайшвидшого одужання.», – підкреслив міністр.

 

 

Андрій Загороднюк Міністерство оборони (МОУ) Світ Сирія Туреччина