fbpx
Розведення військ у Петрівському відбудеться 9 листопада

Розведення військ у Петрівському відбудеться 9 листопада

Війна на Донбасі Донбас Розведення військ

Розведення військ на третій ділянці в районі проведення Операції Об’єднаних Сил, у Петрівському Донецької області, розпочнеться завтра 9 листопада, о 12 годині за Києвом.

Про це заявив спеціальний представник голови ОБСЄ в Україні та у Тристоронній контактній групі щодо врегулювання на Донбасі Мартін Сайдік, йдеться у пресрелізі ОБСЄ.

Спочатку розведення в цьому місці було заплановане на сьогодні.

Рішення про 9 листопада було прийнято тристоронньою контактною групою.

“Тристороння контактна група, за участю представників окремих районів Донецької та Луганської областей України, погодила дату та час початку відновленого відведення сил і засобів на ділянці розведення в районі Петрівського. Розведення військових і техніки розпочнеться у суботу 9 листопада о 12 годині за київським часом”, – сказав Сайдік.

Сьогоднішню дату для початку розведення військ у Петрівському раніше анонсував командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Володимир Кравченко.

Тоді він заявив, що українська сторона готова сьогодні о 12 годині розпочати практичний процес розведення сил і засобів на ділянці №3, що в районі населених пунктів Богданівка і Петрівське Донецької області.

Розведення сторін в районі населених пунктів Богданівка та Петрівське відносно лінії зіткнення:

Площа розведення відносно лінії зіткнення за інформацією Громадського

Перед цим розведення військ відбулось у районі КПВВ “Станиця Луганська” поблизу мосту через Сіверський Донець та у населеному пункті Золоте, в Луганській області.

 

Війна на Донбасі Донбас Розведення військ