fbpx
США готуються до ротації з’єднань Сухопутних військ в Європі

США готуються до ротації з’єднань Сухопутних військ в Європі

Європа Світ США

США готуються до ротації своїх Сухопутних військ з’єднань в Європі найближчим часом.

Про це пише ресурс Army Times.

Загалом США мають провести ротацію 7 бригад, яка має відбутися наприкінці травня і в червні 2020 року.

Для цього буде проведено тестування до 60 тисяч бійців, зважаючи на ситуацію із поширенням Covid-19. Окрім того США поки що не врегулювали всі деталі щодо переміщення підрозділів в країни перебування, зважаючи на їх обмеження на фоні поширення Covid-19.

Планується, що бригада армійської авіації 101-ї повітряно-десантної дивізії замінить в Європі відповідну бригаду 3-ї піхотної дивізії.

Заряджання Hydra 70

Штаб 1-ї кавалерійської дивізії (форт Худ, Техас) замінить в Познані (Польща) штаб 1-ї піхотної дивізії.

Також 2-га бронетанкова бригада 3-ї піхотної дивізії замінить в Європі в рамках операції «Атлантична рішучість» 2-гу бригаду 1-ї кавалерійської дивізії. Більша частина підрозділів 2-ї бронетанкової бригади 3-ї дивізії вже знаходяться в Європі.

Ці сили були перекинуті в лютому 2020 року в рамках підготовки навчань Defender Europe 2020, які прийшлося скасувати через поширення Covid-19.

Окрім того США планують провести ротацію з’єднань Сухопутних військ в Іраку, Кувейту і Афганістані. В Афганістані буде проведено ротацію бригади армійської авіації і бригади підтримки, яка займається тренуванням місцевих підрозділів. В Іраку і Кувейті замінять по одній бригаді, які беруть участь відповідно в операціях Inherent Resolve та Spartan Shield.

Європа Світ США