fbpx
Су-24 почали готувати до параду

Су-24 почали готувати до параду

Бомбардувальник Парад ПС ЗСУ Су-24 Україна

У бригаді тактичної авіації імені Петра Франка стартувала підготовка до проведення повітряного параду на День Незалежності України.

Про це повідомляє АрміяInform.

“Льотна зміна складалася з двох частин. Спочатку екіпажі відпрацьовували завдання на злітаність та пілотування у складі пари, а згодом виконували польоти на малих і середній висотах у складі ланки. Один за одним у небо парами здіймалися бомбардувальники Су-24М та розвідники Су-24МР”, – йдеться у повідомлені.

В свою чергу, українські винищувачі МіГ-29 залучені до повітряного параду, будуть дообладнані системою генерування димів. Таким чином під час урочистостей з нагоди 30-ї річниці відновлення Незалежності України у небі над столицею винищувачі димами у жовтому та блакитному кольорах відтворять кольори національного прапору.

У 2021 році відбудеться військовий парад до Дня Незалежності України на Хрещатику та на Майдані Незалежності. Відповідний Указ було оприлюднено на сайті президента.

До військового параду у місті Києві з нагоди 30-ї річниці Незалежності України, що відбудеться 24 серпня 2021-го року. Буде залучено понад 4000 учасників, зведений оркестр у тисячу музикантів, 250 одиниць озброєння, військової та спеціальної техніки, проліт повітряної колони над Хрещатиком.

Модернізований винищувач МіГ-29

За попередні задумом, до заходу планується залучити 27 парадних розрахунків, загальною чисельністю понад 4000 осіб. Із них  19 парадних розрахунків складатимуть Збройні Сили України, 8 «коробок» – від інших складових сектору безпеки та оборони.

Передбачається, що парадні розрахунки пройдуть новим стройовим кроком.

Військовий парад до Дня Незалежності України

Також, до цьогорічного параду запропоновано залучити близько 250-ти одиниць озброєння, військової та спеціальної техніки та понад 50-т літальних апаратів.

Планується продемонструвати новітні розробки, серед яких РСЗВ «Вільха», «Нептун», ОТРК «Грім» та інші нові й модернізовані зразки вітчизняного та закордонних оборонних комплексів, БПЛА «Байрактар». На Михайлівській площі Києва буде розгорнуто виставку військової техніки та озброєння  ЗСУ.

Контрбатарейні радари отримані від США на параді до Дня Незалежності

Демонстраційні заходи Військового-морських Сил відбудуться у місті Одеса, куди запрошено представників флотів держав-партнерів.

На цьогорічний парад планується запросити керівників оборонних відомств та очільників військових підрозділів держав-партнерів, а також Генерального секретаря НАТО та Верховного представника ЄС з питань закордонних справ та політики безпеки.

Бомбардувальник Парад ПС ЗСУ Су-24 Україна