fbpx
Судитимуть трьох осіб за розкрадання коштів для казарм

Судитимуть трьох осіб за розкрадання коштів для казарм

Будівництво Військова прокуратура Корупція Україна

За незаконне заволодіння бюджетними коштами, виділених на будівництво казарми поліпшеного планування, судитимуть трьох осіб.

Про це повідомляє Військова прокуратура.

Повідомляється, що особи заволоділи бюджетними коштами на загальну суму 3 млн 172 тис. грн.

Досудовим розслідуванням установлено, що у лютому-жовтні 2018 року, громадянин, діючи у змові з громадянкою, яка виступала в ролі представника комерційної структури, організував привласнення державних коштів на загальну суму 3 млн 172 тис. грн.

Кошти були виділені Південним територіально квартирно-експлуатаційним управління за умовами договору підряду на виконання робіт із будівництва будівлі казарми поліпшеного планування у військовому містечку, в м. Очакові Миколаївської області.

Фото для ілюстрації з відкритих джерел

Відзначається, що своєю чергою, третій фігурант справи, директор приватного підприємства, не здійснив належний контроль за виконанням робіт та використанням за призначенням ввірених представнику підприємства коштів.

У ході слідства один із підозрюваних повністю визнав свою вину, щиро розкаявся у скоєних злочинах, та частково відшкодував завдані збитки державі в сумі 600 тис. гривень.

За процесуального керівництва Військової прокуратури Одеського гарнізону Південного регіону України до суду направлено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням трьох осіб у вчиненні кримінальних правопорушень.

Будівництво Військова прокуратура Корупція Україна