fbpx
Танк Т-64 витримав удар та врятував життя екіпажу

Танк Т-64 витримав удар та врятував життя екіпажу

Бронетехніка Війна з Росією ЗСУ Т-64 Танк Україна

Український танк Т-64БВ витримав влучання ворожого снаряду та зберіг життя своєму екіпажу.

Про це інформує Мілітарний.

Сили оборони України ведуть запеклі бої з російськими загарбниками з використанням всього спектру озброєння та військової техніки, яка є в наявності наших оборонців.

До активних бойових дій на землі, окрім артилерії і піхоти залучається і українська бронетехніка.

Вагомий внесок у протистоянні агресору вносять і танкові підрозділи.

На оприлюдненому відео українські оборонці показали основний танк Т-64БВ, який витримав влучання у нього снарядів та куль російських загарбників.

Броня танка витримала та екіпаж залишився живим.

Т-64 – складає основу танкових підрозділів Сухопутних військ України. Це модифікація радянського основного бойового танку Т-64. Її випуск тривав з 1984 по 1987 рік. Ця модель отримала динамічний захист «Контакт» і посилений протирадіаційний захист.

В Україні проводилася модернізація цих бойових машин до рівня “Т-64БВ зразка 2017 року”.

Танк отримав розширені бойові можливості за рахунок тепловізійного прицілу, нового вдосконаленого динамічного захисту, нової цифрової радіостанції, сучасних нічних приладів спостереження з електронно-оптичним перетворювачем третього покоління.

Машина має системи інформаційного сповіщення аварійної ситуації, телевізійну системи спостереження за навколишнім середовищем, а також засоби супутникової навігації.

Новий динамічний захист значно посилив рівень захищеності бойової машини та ефективно протидіє сучасним протитанковим засобам ураження.

Бронетехніка Війна з Росією ЗСУ Т-64 Танк Україна