fbpx
У Балаклії нові вибухи

У Балаклії нові вибухи

Балаклія Вибухи

Неподалік від міста Балаклія Харківської області відбуваються поодинокі вибухи на складах зберігання боєприпасів.

Про це 15 листопада повідомляють місцеві видання UA:ХарківYouTube ХХ057.UA

За інформацією ексначальника районного ДСНС Сергія Черепахи, відбуваються поодинокі вибухи на території арсеналу, розліт уламків 20-30 метрів, горить трава.

Оновлення 16:25

За уточненою інформацією від чергового Центральної артилерійської бази забезпечення боєприпасами, на превеликий жаль, двоє військових саперів зазнали поранень не сумісних із життям.

Оновлення 16:20

За повідомленням чергового Центральної артилерійської бази забезпечення боєприпасами, до медичних закладів було оперативно доставлено четверо військовослужбовців ЗС України.

Пораненим військовослужбовцям оперативно надається фахова медична допомога у повному обсязі в медичних закладах.

Відео з місця події:

У Генеральному штабі ЗС України ситуація на території Центральної артилерійської бази забезпечення боєприпасами контрольована та безпечна.

“15 листопада 2019 року о 14:28, за повідомленням чергового Центральної артилерійської бази забезпечення боєприпасами, на технічній території, де з метою утилізації залишків боєприпасів та їхніх елементів, які не можна транспортувати, з урахуванням всіх заходів безпеки, здійснювалось встановленим порядком планове знищення залишків боєприпасів та їхніх елементів у спеціально обладнаному для цього місці – котловані, пролунало близько 20 вибухів.”, – повідомили у Генштабі

Для забезпечення безпеки проведення утилізації був задіяний черговий пожежний підрозділ військової частини.

На даний час на технічній території військової частини проводяться заходи щодо впорядкування місця проведення робіт з утилізації залишків боєприпасів та їхніх елементів.

Нагадаємо, що 23 березня 2017-го року на складах зберігання боєприпасів, неподалік міста Балаклія в Харківській області, відбувались вибухи.

Балаклія Вибухи