fbpx
У Білорусі загинули двоє російських десантників

У Білорусі загинули двоє російських десантників

Білорусь Європа ЗС Росії Парашутна підготовка Світ Сусіди

У Білорусі загинуло двоє російських десантників під час стрибків з парашутом.

Про це повідомив Телеграм-канал BYPOL.

Надзвичайна подія сталась сьогодні при здійснені висадки російських десантників на полігоні «Гожский» у Гродненському районі.

Видання пише про сходження двох російських десантників з погашенням купола одного з них.

В результаті інциденту загинуло двоє військовослужбовців збройних сил РФ – офіцер та солдат строкової служби, – написали у BYPOL.

Російські десантники прибули сьогодні у Гродненський район для «спільних навчань» з білоруськими військовими.

Десантування у Білорусі

Оборонне відомство Білорусі повідомило, що це є «перевіркою одного з компонентів сил реагування Союзної держави, яка проводиться у зв’язку з нарощуванням військової діяльності поблизу держкордону».

Колеги з Inform Napalm звернули увагу на близькість полігону до державного кордону з Литвою та складає лише 5 км, також звідси до кордону з Польщею менше 20 км.

Учора російські бомбардувальники Ту-160 відпрацювали умовне нанесення ударів по наземним цілям на відстані 90 км від українського кордону.

Бомбардувальники здійснили імітацію бомбометання на авіаційному полігоні «Ружанський» без застосування авіаційних засобів ураження.

Білоруський 210-й авіаційний полігон «Ружанський» розташований на території трьох районів Брестської області – Пружанський, Івацевичський та Березовський, за 90 кілометрів від української Волині. Загальна площа – понад 7,5 тисяч гектарів.

Позавчора ми повідомляли, що Білорусь дозволила бомбардувальникам ТУ-22М3 Росії проводити польоти у своєму повітряному просторі на регулярній основі. Була відпрацьована практична взаємодія у повітрі винищувальної авіації, що входить до комплекту єдиної системи військ протиповітряної оборони.

Білорусь Європа ЗС Росії Парашутна підготовка Світ Сусіди