fbpx
У Чорному морі затонуло вантажне судно Arvin

У Чорному морі затонуло вантажне судно Arvin

Світ судно Туреччина Флот Чорне море

У Чорному морі біля турецького берега затонуло суховантажне судно Arvin.

Про це повідомляє російське інформаційне агенство “Интерфакс”.

Як повідомлено, судно затонуло біля турецької провінції Бартин в районі Інкуму.

Тим часом турецька влада приступила до порятунку моряків затонулого судна.

Як сказав губернатор провінції Бартин Сінан Гюнер “почалася операція з порятунку близько 15 членів екіпажу, що застрягли в трьох рятувальних шлюпках”.

У Чорному морі затонуло вантажне судно Arvin. Фото до новини. Вантажне судно.

Трохи пізніше було повідомлено, що пошуково-рятувальна операція ускладнена через погану погоду.

“Губернатор провінції Бартин: Інформації про загиблих або затоплення рятувальних шлюпок не надходило. Через погані погодні умови пошуково-рятувальна операція ускладнена, рятувальники насилу направляються в зону лиха”, – йдеться у турецькому повідомленні.

Рятувальники виявили тіла двох моряків, загиблих під час аварії суховантажу Arvin біля берегів Туреччини, повідомив “Интерфаксу” джерело в агентстві з управління лихами та надзвичайними ситуаціями Туреччини (AFAD).

За даними українського судового реєстру, Arvin ходить під прапором Палау, до 2014 року суховантаж знаходився в російському міжнародний реєстр суден. Нині управляється одеською фірмою «Тесоро Марін».

Для довідки: Суховантаж — вантажне судно річкового або морського базування, пристосоване для перевезення різних сухих, не наливних, вантажів насипом.

Додатково для перевезення спеціальних контейнерів міжнародного стандарту (TEU) та інших вантажів.

Нагадаємо, 24 жовтня 2020 року, в акваторії Азовського моря (поблизу Керченської протоки) стався вибух на танкері «Генерал Ази Асланов».

Тоді повідомлялось, що після нього не було загоряння, танкер залишився на плаву, однак отримав сильні пошкодження і нахилився.

Світ судно Туреччина Флот Чорне море