fbpx
У Києві відбудеться найбільший інвестиційний саміт українських оборонних інновацій – Defense Tech Valley

У Києві відбудеться найбільший інвестиційний саміт українських оборонних інновацій – Defense Tech Valley

Brave1 Київ ОПК Технології Україна

Кластер оборонних технологій Brave1 організовує найбільший інвестиційний саміт українських оборонних інновацій – Defense Tech Valley.

Цей інвестиційний саміт відбудеться 3—4 жовтня у Києві та об’єднає сотні українських і закордонних інвесторів, розробників, військових, урядовців та експертів галузі.

На Defense Tech Valley вже зареєструвалися учасники більш ніж з 50 країн світу. Серед них понад 100 українських виробників та більш як 80 українських та закордонних інвесторів.

«Defense Tech Valley – це унікальна можливість для інвесторів особисто пересвідчитися у тому, наскільки перспективною є українська defense tech індустрія. Переконані, що вона здатна стати флагманом української економіки в найближчі роки та бути одним із глобальних defense tech хабів», – наголосила Наталія Кушнерська, керівниця кластера Brave1.

Вона також додала, що інвестувавши у вітчизняні оборонні інновації сьогодні, бізнес опиниться у «технологічному та інвестиційному авангарді», а Україна зможе «посилити власну обороноздатність завдяки спроможним оборонним бізнесам».

У межах заходу українські виробники зможуть презентувати свої проєкти та потенційно залучити фінансування від українських та закордонних інвесторів.

Водночас інвестори отримають чітку дорожню карту, як інвестувати в український defense tech.

Також під час Defense Tech Valley за участі ключових стейкхолдерів української та міжнародної defense tech індустрії відбудуться панельні дискусії, зосереджені на таких темах:

  • як держава формує прозорі та сприятливі правила гри для залучення інвестицій;
  • шлях українських defense tech компаній від етапу ідей до повноцінних виробників готових рішень;
  • особливості інвестування в українські компанії: перспектива українських та іноземних інвесторів.

Спікери

Серед спікерів панелей будуть присутні: Рагнар Сасс, ангельський інвестор та засновник коаліції Darkstar, Евеліна Бучацька, керуюча партнерка глобального інвестиційного фонду D3 Defense Tech Fund, а також Ден Хермансен, колишній військовий Королівських військово-повітряних сил Данії та CEO данської компанії MyDefence.

Окрім цього, відбудеться серія воркшопів, де інвестори більше дізнаються про правові, фінансові та технічні аспекти інвестування в український defense tech.

Зі свого боку, виробники отримають цінні поради про те, як трансформуватися з простих команд інженерів-ентузіастів у потужний та спроможний бізнес.

Зареєструватися на саміт, а також дізнатися більше про організацію та наповнення події можна на сайті https://investsummit.brave1.gov.ua.

Brave1 Київ ОПК Технології Україна