fbpx
У Луцьку відкрився перший на Волині центр рекрутингу української армії

У Луцьку відкрився перший на Волині центр рекрутингу української армії

Волинь Луцьк Рекрутинг Україна

У Луцьку відкрився центр рекрутингу української армії. Це перший такий центр у Волинській області та вже 43-й такий загалом в Україні.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони України.

Відтепер добровільно долучитися до Сил оборони можна за адресою: м. Луцьк, вулиця Лесі Українки, 35. Кожний охочий також може отримати фахову консультацію від цивільних фахівців за телефонами: +38 (098) 834 0701, +38 (066) 865 8755.

«Мешканці громади довіряють професіоналізму фахівців ЦНАПу в Луцьку. Тому ми переконані: люди звертатимуться до центру рекрутингу за якісними консультаціями, які мотивуватимуть їх долучитися до лав Сил оборони та стати на захист Батьківщини», — заявила заступниця голови Волинської ОДА Вікторія Левчук.

Центр працюватиме з понеділка до четверга з 08:00 до 17:00, а у п’ятницю — з 08:00 до 15:00. Звернутися по консультацію може будь-яка особа.

Навчені цивільні рекрутерки допоможуть обрати фах та місце служби згідно з цивільним досвідом та вподобаннями людини.

«Ми прагнемо, щоб люди розуміли: органи державної влади відкриті до їхніх бажань, вибору місця служби та посади. Центр на базі ЦНАПу реалізовано на пропозицію Міністерства оборони, щоб спростити процес рекрутингу та ефективніше підтримувати наші Збройні Сили», — наголосила заступниця міського голови Луцька Ірина Чебелюк.

Добровольці можуть мобілізуватися безпосередньо до бригади без участі ТЦК та СП. Цей процес також доступний через центри рекрутингу.

Рекрутинг в Україні

Нещодавно «Мілітарний» розповідав, що у державному застосунку «Дія» з’явилася функція рекрутингу до найефективніших підрозділів БпЛА без відвідування ТЦК та СП.

Подати заяву можна у кілька кліків, після чого відбудеться співбесіда та підписання контракту.

Після подання заяви доброволець потрапить тільки в той підрозділ, який він сам обрав.

Придатність до служби також підтверджується самостійно ще на етапі подання заяви, тому проходити ВЛК не потрібно.

Рекрутинг у «Дії» нагадує пошук роботи на сайті з вакансіями. У застосунку за фільтрами потрібно обрати бригаду або підрозділ, до якого доброволець хоче потрапити. Далі він відправляє одну чи декілька заяв.

Волинь Луцьк Рекрутинг Україна