fbpx
У прифронтову Авдіївку запустили потяг з Києва

У прифронтову Авдіївку запустили потяг з Києва

Авдіївка Донбас Україна Укрзалізниця Цивільні громадяни

У прифронтову Авдіївку у Донецькій області запустили потяг з Києва.

Про це повідомила пресслужба АТ «Укрзалізниця».

Це є діючий потяг «Маяк», котрий до цього ходив за маршрутом Київ – Покровськ.

Курсування за новим маршрутом «Маяк» № 135/136 Київ — Покровськ розпочнеться з 13 грудня цього року.

Поїзд курсуватиме таким маршрутом щоденно та розширить географію подорожей.

Відправлення зі станції Київ-Пасажирський о 19:19, прибуття на станцію Авдіївка о 09:10. Зворотно відправлення зі станції Авдіївка о 21:15 та прибуття на станцію Київ-Пасажирський о 11:04.

Поїзд зупинятиметься на станціях Миронівка, імені Тараса Шевченка, Знам’янка, Олександрія, П’ятихатки, Дніпро-Головний, Синельникове-2, Покровськ, Очеретине, Авдіївка та інших.

Минулого року у Києві на Центральному залізничному вокзалі запрацював новий зал (центр) очікування й відпочинку для учасників бойових дій на сході України.

Новий центр для військових на вокзалі у Києві

Центр переобладнаний із залу для прийому офіційних делегацій (депутатського залу).

Тут облаштовані дві кімнати для відпочинку, кімната для приготування та прийому їжі, буфет, душова, санітарні кімнати й камера для речей.

За словами голови правління акціонерного товариства «Укрзалізниця» Євгена Кравцова, «у новому залі очікування створені комфортні умови для перебування учасників бойових дій», зал, розташований на першому поверсі будівлі центрального вокзалу, працює цілодобово.

Перший заступник міністра у справах ветеранів і тимчасово окупованих територій Антон Колумбет нагадав, що перші кімнати (зали) для відпочинку військових були відкриті з ініціативи волонтерів на залізничних вокзалах Дніпра, Києва і Харкова.

Авдіївка Донбас Україна Укрзалізниця Цивільні громадяни