fbpx
У Росії вибухнув танк 136-ї бригади

У Росії вибухнув танк 136-ї бригади

Азія Бронетехніка Вибухи Пожежа Росія Світ Сусіди Танк

У Росії в місті Буйнакськ вибухнув танк 136-ї окремої мотострілецької бригади ЗС РФ, яка брала участь в агресії проти України, факти чого неодноразово були зафіксовані.

Про це повідомляє InformNapalm.

Надзвичайна подія сталась в ніч на 8 квітня на території пункту постійної дислокації військової частини у Республіці Дагестан.

Засновник міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm Роман Бурко оприлюднив відео з місця події:

Волонтер з посиланням на базу даних OSINT-розслідувань InformNapalm також зазначив, що військовослужбовці 136-ї окремої мотострілецької бригади ЗС РФ (в/ч 63354), зокрема й танкісти, брали активну участь в агресії Російської Федерації проти України.

Однією з яскравих ілюстрацій російського військового вторгнення на Донбас стали фото, знайдені OSINT-розслідувачами InformNapalm в профілі російського військовослужбовця Віталія Маракасова в жовтні 2014 року.

Російські танки Т-90А рухаються по дорозі поблизу населеного пункту Фабричне у Луганській області

На фото потрапила ціла колона російських танків Т-90А 136-ї окремої мотострілецької бригади ЗС РФ, яка рухалася ґрунтовою дорогою в районі населеного пункту Фабричне неподалік від Луганського аеропорту.


Блогер нагадав які підрозділи Росії брали участь в боях за Іловайськ


Це фото також потрапило на обкладинку книги “Донбас у вогні”, підготовленої Центром дослідження безпекового середовища «Прометей» за сприяння спільноти InformNapalm й поширеної 5 мовами у 82 країнах світу.

Азія Бронетехніка Вибухи Пожежа Росія Світ Сусіди Танк