fbpx
У Росії загинув голова МНС

У Росії загинув голова МНС

Азія Росія Світ Сусіди

Міністр надзвичайних справ Росії загинув під час навчань.

Про це інформує Мілітарний.

Голова МНС Росії Евгений Зиничев загинув перебуваючи на міжвідомчих навчаннях в Арктичній зоні. Міністр загинув під час зйомок навчального фільму для МНС, повідомляють російські ЗМІ.

Як повідомлено, Зиничев впав у воду ще з одним учасником знімальної групи, який підковзнувся на виступі. Обидва загинули.

Зиничев займав пост міністра з 18 травня 2018 року. Він народився 18 серпня 1966 року в Ленінграді, проходив військову службу за призовом на Північному флоті.

З 1987 по 1991 роки проходив службу в КДБ СРСР. З 1991 року служив у Федеральній службі охорони Росії, а в 2006-2015 роках працював в особистій охороні Служби безпеки президента Росії.

З 2014 року працював заступником керівника Служби по боротьбі з тероризмом ФСБ Росії.

У червні 2015 року був призначений начальником управління ФСБ Росії по Калінінградській області, а 28 липня 2016 року став тимчасово виконуючим обов’язки губернатора регіону.

7 жовтня 2016 року призначений заступником директора ФСБ Росії.

У грудні 2018 року Зиничеву на посаді міністра було присвоєно військове звання генерал-полковника. 21 грудня 2020 року Зиничеву було присвоєно персональне військове звання генерала армії.

Нещодавно ми повідомляли, що помер генерал-майор Роман Шадрін – російський розвідник та воєнний злочинець, що працював у “Міністерстві державної безпеки ЛНР”.

Генерал-майор Роман Шадрін

Шадрін брав участь в обох чеченських війнах, за безпосередню участь у боях в Грозному отримав звання Золоту Зірку “Героя Росії”. У 2014 та 2015 роках неодноразово відряджався на схід України у якості «добровольця».

Азія Росія Світ Сусіди