fbpx
Угорщина оцінює придбання системи Skyranger 35

Угорщина оцінює придбання системи Skyranger 35

Rheinmetall Європа Закупівлі ППО та ПРО Світ Сусіди Угорщина

Угорщина оцінює придбання нової системи ППО Oerlikon Skyranger 35.

Про це інформує Мілітарний.

Продовжуючи програму модернізації озброєння своїх збройних сил, Угорщина оцінює придбання нової системи ППО Oerlikon Skyranger 35, пише Remix News.

Хоча Угорщина ще не підтвердила цю інформацію, вона була розкрита в стенограмі брифінгу для інвесторів голови-виконавчого директора Арміна Паппергера німецькї оборонної компанії Rheinmetall AG.

«Угорщина є важливою частиною портфеля компанії Rheinmetall, настільки, що розробка цифрових пристроїв у їх бойових машинах нового покоління буде здійснюватися на 100 відсотків в Угорщині», – сказав Паппергер.

Важливість Угорщини для компанії Rheinmetall підкреслюється великою кількістю замовлень з цієї країни.

Окрім того, компанія Rheinmetall очікує значних замовлень з Чехії, Словаччини, Австралії та Італії. На думку аналітиків, Угорщина також може скористатися цими замовленнями.

Комплекс Oerlikon Skyranger 35 — нова система військової ППО, призначена для ураження повітряних цілей на ближній і надмалій дистанції. Комплекс також може використовуватися проти наземних цілей.

Skyranger оснащений сучасними РЛС пошуку і спостереження X-діапазону, а також електрооптичними системами, які забезпечують точні дані для управління вогнем і безперервного спостереження за повітряним і наземним простором у радіусі 360 °.

Для ураження цілей застосовується 35 мм x 228 артилерійська установка Oerlikon Mk3.

У якості мобільної платформи використовується корісний БТР Boxer. Skyranger 35 може застосовуватися проти літаків, ракет, мінометних мін, а також проти безпілотників, включаючи невеликі квадрокоптери.

Минулого року компанія Rheinmetall підписала з Міноборони Угорщини контракт на поставку 218 БМП Lynx, а також супутніх товарів і послуг на суму понад 2 млрд євро.

 

Rheinmetall Європа Закупівлі ППО та ПРО Світ Сусіди Угорщина