fbpx
Українські стрімери відреагували на рекламу придбану у бойовиків

Українські стрімери відреагували на рекламу придбану у бойовиків

Війна на Донбасі Україна

Українські стрімери відреагували на рекламу відеоігор придбану у бойовиків підконтрольних Росії збройних формувань на Донбасі.

Про це повідомляє Український мілітарний портал.

Нагадаємо що все почалось з виявлення на YouTube каналі «Крупнокалиберный Переполох» інтеграцію реклами відеогри «War Thunder» та «Crossout» з бойовиками «ДНР».

Детально про це Ви можете детально прочитати у матеріалі «Видавець гри War Thunder купує рекламу в відео з бойовиками «ДНР».

Розробник гри відреагував за декілька діб після публікації зі змістом, що вони не купують напряму рекламу, а роблять це через компанії посередники, що займаються просуванням їх продукції. Проте їм прикро, що так сталось та пообіцяли у подальшому ретельніше перевіряти рекламні акції:

Заява команди War Thunder

Проте як виявилось не лише рекламна компанія «War Thunder» та «Crossout» купувала інтеграцію реклами у бойовиків, спільнота Steam українською перевірила інформацію та знайшла ще кількох видавців та розробників, які нехтують перевіркою майданчиків для поширення реклами своєї продукції.

На YouTube каналі «Крупнокалиберный Переполох» було знайдено інтегровані реклами таких видавців/розробників:

 

Одним з перших українських стрімерів, що відреагував на цю гру був біженець з Луганська та ветеран Антон Вальянос:

Якось так….Мабуть мій стрім світу кораблів був першим і останнім. Про цей інциндент дізнався від своїх глядачів під час стріму. Що я можу сказати – це ганьба gaijin та wargaming!

Згодом про відмову від зйомок відео з World of Tanks на найближчий час повідомив стрімер під ніком Dark Paladin:

Український голосовий актор AdrianZP опублікував на своєму каналі у Youtube «War Thunder — Чесний ТРЕЙЛЕР українською!» про цю подію:

Війна на Донбасі Україна