fbpx
Українські сили показали підрив бойовика біля Старомихайлівки

Українські сили показали підрив бойовика біля Старомихайлівки

Війна на Донбасі Втрати Росії Донбас Україна

У відкритому доступі з’явилось відео з підривом бойовика окупаційних сил Росії у районі Старомихайлівки.

Про це повідомляє Мілітарний.

Відео було опубліковано у соціальній мережі Telegram в українській групі «Третя Сила».

Бойовика було підірвано вибуховим пристроєм, який було встановлено заздалегідь. Переміщення бойовика та вибух фіксувалися з безпілотника.

«Третя Сила передає вітання та бажає міцного здоров’я ком взводу лейтенанту Баралгіну. В 100-й окремій мотострілецькій бригаді «Республіканська гвардія» (100 ОМСБр) 1-го корпусу Російської Федерації все тільки починається», – йдеться в описі до відео.

В описі до відео розповідають, що бойовик відповідав за розташування снайперських позицій окупантів.

«В той день Баралгін займався пошуком позицій для снайперів з групи «бобри», щоб ті вбивали українських військових. Поспішав копати яму для наших, а знайшов свою», – розповідають на сторінці «Третя Сила».

Вибух було здійснено неподалік окупованого Росією українського селища Старомихайлівка.

Місце вибуху у районі Старомихайлівки

Селище міського типу Старомихайлівка знаходиться у Мар’їнському районі Донецької області та розташоване за 20 км від Донецька.

1 серпня 2014 року Старомихайлівка в ході антитерористичної операції була звільнена українськими військами, але потім було втрачено.

Місце підриву та лінія розмежування

Нагадаємо, це не перший випадок, коли у відкритому доступі з’являється відео з підривом бойовиків. Так, у жовтні у відкритому доступі з’явилося відео операції з ліквідації бойовиків у районі села Григорівка. У вересні було оприлюднено відео з бойової операції у районі Горлівки в лютому 2021 року.

Війна на Донбасі Втрати Росії Донбас Україна