fbpx
В 2019-у році для ЗСУ придбано квартир на 377 млн грн

В 2019-у році для ЗСУ придбано квартир на 377 млн грн

Житло для військових ЗСУ

В минулому 2019 році для військовослужбовців ЗСУ було придбано квартир на 377 млн гривень.

Про це повідомляє АрміяInform.

Відповідну інформацію їм повідомили у Департаменті державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства оборони України.

Минулого року було проведено:

  • 11 процедур закупівлі робіт, пов’язаних з об’єктами будівництва на загальну суму 316,0 млн грн, за якими замовник уклав 4 договори на загальну суму 95,4 млн грн;
  • 11 конкурсів із придбання житла для військовослужбовців ЗСУ на вторинному ринку й на умовах пайової участі в регіонах України згідно з вимогами Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на будівництво (придбання) житла для військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.02.2011 № 147.
Придбання квартир для військовослужбовців ЗСУ у 2019 році

За проведеними процедурами акцептовано 49 пропозицій щодо 382-х квартир.

За результатами 11 конкурсів, укладено 111 договорів на закупівлю 366 квартир у регіонах України.

Загальна сума укладених в 2019 році договорів становить 377,04 млн грн, що дозволило виконавцю бюджетної програми з будівництва та придбання квартир в повному обсязі використати призначення за цією програмою.

Окрім того весь минулий рік продовжувалась програма виконання будівництва службово-посадового житла для військовослужбовців контрактної служби. Вона вже встигла перейти на наступний етап – будівництво багатоквартирних будинків для сержантів, які з нововведеннями стали також і майбутнім службово-посадовим житлом для офіцерів.

Також в рамках допомоги армії кондитерська компанія «Roshen» побудувала два багатоквартирних будинки для військових – у Вінницькій області в Калинівці та у Броварах неподалік Києва.

Житло для військових ЗСУ