fbpx
В останній день 2021 року окупанти вбили українського воїна Богуславського Станіслава

В останній день 2021 року окупанти вбили українського воїна Богуславського Станіслава

Війна на Донбасі Втрати Донбас ЗСУ Російська агресія Україна

Стало відоме ім’я військового Збройних Сил України, який загинув в останній день 2021 року.

Про це інформує Мілітарний.

31 грудня 2021 року внаслідок ворожого обстрілу загинув боєць 25 окремої повітрянодесантної Січеславської бригади молодший сержант Станіслав Богуславський, повідомили у пресслужбі військового підрозділу.

«Із сумом повідомляємо, 31.12.2021 року в наслідок ворожого обстрілу отримав поранення не сумісне з життям наш побратим молодший сержант Богуславський Станіслав Андрійович.

Це важка втрата для кожного з нас … Молодший сержант Богуславський С.А. був щирою, відкритою людиною, готовий завжди протягнути руку допомоги своїм побратимам, серед яких користувався повагою та авторитетом. Але ворог своїми підступними діями обірвав життя десантника, патріота, справжнього сина свого народу…

Вічна пам’ять герою…Не пробачимо!!!», – йдеться в повідомленні бригади.

Командування та особовий склад військової частини висловлюють глибокі співчуття рідним та близьким захисника України.

Боєць Збройних Сил України загинув ввечері, 31 грудня, в районі Авдіївки Донецької області від ворожого обстрілу зі стрілецької зброї.

Богуславський Станіслав Андрійович жив у місті Новомосковськ на Дніпропетровщині.

За підрахунками інформаційного інтернет-видання «Новинарня», Станіслав Богуславський – третя бойова втрата ЗСУ в грудні 2021 року.

За повідомлення пресцентру командування Об’єднаних сил, упродовж, 31 грудня, з боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню.

На Донеччині, неподалік ТРАВНЕВОГО противник відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів. Поблизу АВДІЇВКИ російські найманці здійснили обстріл зі стрілецької зброї. У бік ВОДЯНОГО Донецької області окупанти відкривали вогонь з автоматичних і протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Війна на Донбасі Втрати Донбас ЗСУ Російська агресія Україна