fbpx
В результаті спецоперації звільнено двох українських морпіхів

В результаті спецоперації звільнено двох українських морпіхів

Війна з Росією Обмін полоненими Україна

В результаті спеціальної операції українським військовим вдалось повернути з тимчасово окупованих територій двох українських морпіхів.

Про це повідомляє народний депутат Верховної ради України Ігор Копитін у своїх соцмережах.

Друзі, днями було ще одне звільнення, про яке не писали. В результаті складної спецоперації, з тимчасово окупованої території України вдалося повернути двох морпіхів, один з яких був поранений. Зараз хлопці перебувають у безпеці на одній з баз ВМС України“, – повідомив нардеп.

Зі слів депутата, операцію було проведено із залученням спеціального рятувального підрозділу за підтримки Координаційного штабу з питань військовополонених.

“Спецоперацію провів підрозділ, який називають “Ангели” за чималу кількість успішних рятувальних операцій. Мав за честь допомагати в реалізації частини деяких операцій “Ангелів” як представник Координаційного штабу з питань військовополонених та член профільного Комітету ВР з питань нацбезпеки та розвідки”, – написав Копитін на своїй сторінці.

На відео показано перехід переодягнутих в російську форму морпіхів на український бік лінії зіткнення та їх зустріч з військовослужбовцями ЗСУ.

Попередній обмін

Нагадаємо, що 1 грудня відбувся попередній обмін полоненими між Україною і Росією. Додому повернулися 50 людей.

Керівник Офісу президента повідомив у своїх соціальних мережах про повернення оборонців Маріуполя та “Азовсталі”, полонених з Донецького, Луганського та Запорізького напрямків.

Обмін став результатом роботи Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими.

Війна з Росією Обмін полоненими Україна