fbpx
В Росії показали проєкт ракетного комплексу «Гермес»

В Росії показали проєкт ракетного комплексу «Гермес»

ОПК Ракетобудування Росія Сусіди

В Росії оприлюднили інформацію про проєкт ракетного комплексу керованого озброєння «Гермес».

Про це пише Український Мілітарний Портал з посиланням на російського виробника.

Російське ВАТ «Конструкторське бюро приладобудування» (КБП) оприлюднило дані про свій проєкт – далекобійному ракетному комплексу керованого озброєння «Гермес».

Повідомляється, що додаткові матеріали по комплексу «Гермес» будуть демонструватимуться на міжнародному форумі «Армия-2020».

Згідно з поширеними КБП даними, комплекс керованого озброєння «Гермес» призначений для ураження вдень і вночі танків, легкоброньованих цілей, інженерних і фортифікаційних споруд, надводних цілей, малошвидкісних повітряних цілей.

Ракетний комплекс «Гермес». Фото: ЗМІ РФ

Розробником повідомляється, що комплекс має можливість залпового вогню з підготовлених і непідготовлених позицій, в тому числі з закритих.

Додатково повідомляється про стійке функціонування в умовах групового застосування бойових машин при їх залповому вогню та можливість оснащення різних класів бойових машин.

До комплексу входить бойова машина, машина управління, транспортно-заряджаюча машина, керована ракета та засоби розвідки з безпілотним літальним апаратом.

Ракетний комплекс «Гермес». Фото: ЗМІ РФ

Виробником заявлено, що максимальна дальність стрільби вдень і вночі – 100 км. Кількість керованих ракет – до 10 одиниць.

Система наведення на ділянці виведення в район цілі – радіонавігаційна інерціальна, на кінцевій ділянці – самонаведення.

ОПК Ракетобудування Росія Сусіди