fbpx
В Україні проходять навчання з кібербезпеки Bug Bounty

В Україні проходять навчання з кібербезпеки Bug Bounty

Кібербезпека РНБО Співпраця США Україна Україна-США

В Україні розпочалися навчання з кібербезпеки Bug Bounty за підтримки CRDF Global.

Про це повідомляє Інтерфакс Україна з посиланням на РНБО.

Українські фахівці, які забезпечують кібербезпеку в країні, пройдуть п’ятиденне навчання зі створення комплексного захисту комп’ютерних систем.

Навчання відбудуться за підтримки Фонду цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global).

Як повідомляє пресслужба Ради національної безпеки та оборони України, у Києві стартував навчальний проєкт Bug Bounty.

Фото з заходу навчань Bug Bounty від "CRDF Global в Україні"

Ціль проєкту спрямована на навчання основних суб’єктів забезпечення кібербезпеки України та працівників критичної інфраструктури.

Освітній проєкт був організований Національним координаційним центром кібербезпеки при Раді нацбезпеки й оборони України та CRDF Global.

Протягом п’яти днів відбудуться лекції з проведення пентестів об’єктів критичної інфраструктури, створення комплексної системи захисту таких об’єктів і посилення технічних спроможностей.

Нагадаємо, у жовтні 2020 року на новоствореній кафедрі захисту інформації та кібербезпеки Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова (ЖВІ) відкрили кіберполігон.

Як повідомили фахівці НВЦ «Інфозахист», кіберполігон – це хаб, де курсанти та студенти можуть проводити дослідження та відпрацьовувати заходи протидії гібридним впливам у кіберпросторі, де можна займатись науковими розробками, проводити практичні заняття та організовувати змагання.

Також нагадаємо, у липні 2020 року СБУ розкрила деталі з кібербезпеки України.

За пів року СБУ нейтралізувала 300 кібератак на об’єкти критичної інфраструктури. До цих кібератак були причетні майже 20 хакерських угруповань.

Кібербезпека РНБО Співпраця США Україна Україна-США