fbpx
В Україну не пустили артиста РФ який підтримує “ДНР”

В Україну не пустили артиста РФ який підтримує “ДНР”

Війна на Донбасі Донбас ДПСУ Кордон

В двох пунктах пропуску «Бориспіль» і «Жуляни» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили і не пропустили в Україну двох громадян – артистів з РФ.

Мова йде про російського співака Сергія Купріка, який відвідував Донецьк і Андрія Кривенка, який незаконно відвідував Крим.

Купріка, пасажира рейсу Рига – Київ, вирахували за базою даних.

“Потрапив він туди незаконним шляхом – через закритий пункт пропуску на непідконтрольній українській владі ділянці російсько-українського кордону”, – уточнили в прес-службі ДПСУ.

В своїй сторінці Instagram, російський артист Сергій Купрік висловлює підтримку терористичної організації “ДНР” і неодноразово проводив концерти на окупованій території України.

Російський артист підкреслював до своїх фотографій, що Донецьк не є частиною України, називаючи територію України “донецкойнароднойреспублікой”.

Сергій Купрік у Донецьку

Також артист виступає на підтримку російської армії.

Як повідомляється на сайті артиста, Купрік планував провести закритий концерт у Вінниці.

Раніше, Купрік проводив концерт в окупованому українському місті Донецьк “в честь 5-летия днр” і висловлював слова підтримки російським маріонеткам в окупованому українському місті.

“В обох випадках громадянам РФ відмовлено в перетині держкордону. Крім того, вони отримали заборону в’їзду на територію України терміном на 3 роки.”, – йдеться у повідомленні ДПСУ.

Війна на Донбасі Донбас ДПСУ Кордон