fbpx
В’єтнам придбав польські механізовані мости

В’єтнам придбав польські механізовані мости

Автотехніка Азія В'єтнам Інженерні війська Польща Світ

Партія механізованих мостів на автомобільному шасі MS-20 Daglezja була доставлена ​​іноземному замовнику і в даний час проходить остаточне приймання.

Про це повідомляє Defence24.pl.

Повідомляється, що згідно з контрактом, укладеним у четвертому кварталі 2018 року, Науково-дослідний центр механічного обладнання OBRUM повинен був виготовити та доставити чотири механічні мости MS-20 Daglezja до В’єтнамської народної армії.

Зазначається, що ці транспортні засоби були адаптовані до вимог покупця з точки зору місцевих кліматичних умов. В результаті були змінені лектронні системи, гідравліка та захист від корозії.

Крім того, їх також фарбували спеціальною фарбою, пристосованою до місцевого клімату.

Після того, як всі мости були доставлені замовнику, проводиться підготовка до остаточних випробувань, щоб офіційно прийняти їх у користування, а потім ввести в експлуатацію.

В даний час інженери OBRUM навчають групу з перших 20 операторів цих систем.

Купівля польських мостів значно збільшить можливості в’єтнамської армії у подоланні перешкод. В’єтнам стане другим користувачем цих систем після Польщі, де 12 цих мостів вже експлуатуються в Інженерних військах.

MS-20 Daglezja – це польський механізований міст на автомобільному шасі, розроблений і виготовлений OBRUM Sp. z o. o. Складається з тягача Jelcz C662D.43 з приводом 6×6, транспортного причепа з гідравлічним приводом 6×6, мостового штабелера та прольоту моста ПМ-20.

Основне завдання цієї системи – забезпечити всім транспортним засобам класу MLC70/110 (вагою до 63,5 т), а в особливих ситуаціях навіть MLC80/120 (вагою до 72,6 т) перетинати водні або перешкоди місцевості до 20 метрів завширшки.

Системою керує екіпах з двох осіб – водій та оператор мосту. Загальна вага становить 47,9 тонни (49,5 тонни у варіанті з броньованою кабіною відповідно), а максимальна швидкість руху – 80 км/год.

Довжина самого мосту у варіанті зі складеним прольотом становить 16,5 м,

Автотехніка Азія В'єтнам Інженерні війська Польща Світ