fbpx
Військові Естонії отримали контейнеровози Volvo FMX

Військові Естонії отримали контейнеровози Volvo FMX

Volvo Автотехніка Балтія Вантажівка Естонія Європа Світ

Сили оборони Естонії отримають 40 вантажівок Volvo FMX майже на сім мільйонів євро. Військові Естонії отримали частину з цієї партії.

Про це повідомляє Міністерство оборони Естонії.

Автомобілі виробляються у Швеції, надбудова була розроблена і встановлена в Естонії компанією Volvo Trucks Estonia у співпраці з естонською компанією Pro Lift OÜ.

«За допомогою цих контейнеровозів можна перевозити практично все, що необхідно для сил оборони Естонії», – заявив міністр оборони Юрі Луік.

Модель Volvo FMX характеризується міцною рамою, міцної передньою частиною і комфортом водіння.

Контейнеровози Volvo FMX для сил Естонії. Фото: ЗМІ Естонії

«Наша мета полягає в тому, щоб забезпечити сили оборони Естонії надійними і якісними транспортними засобами, які не тільки допоможуть підвищити обороноздатність, але і будуть максимально економічно ефективними протягом всього життєвого циклу машини» – підкреслив міністр.

Надбудови вантажних автомобілів можна комбінувати один з одним, і вони сумісні з обладнанням, яке використовується нині в Силах оборони Естонії.

Поставлені вантажівки Volvo в основному надійдуть на озброєння в батальйон підтримки бойового обслуговування 2-ї піхотної бригади та в батальйон матеріально-технічного забезпечення командування підтримки.

Угода була підписана в серпні 2019 року, а загальна ціна угоди становить близько 6,9 млн. євро.

Volvo Автотехніка Балтія Вантажівка Естонія Європа Світ