fbpx
Військові на Київщині провели тренування з відбиття атаки ворожої ДРГ

Військові на Київщині провели тренування з відбиття атаки ворожої ДРГ

Війна з Росією Київська область Командування об'єднаних сил Навчання Україна

В Київській області військові провели тренування з протидії диверсійно-розвідувальним групам противника.

Про це повідомили у Командуванні Об’єднаних Сил ЗСУ.

Військові відпрацювали ймовірну висадку повітряного десанту, який намагався захопити важливий об’єкт.

За легендою противник намагається висадити тактичний повітряний десант та здійснити захоплення важливого державного об’єкта. Підрозділи Збройних Сил України у взаємодії з підрозділами Національної гвардії України здійснили знищення транспортних гелікоптерів у повітрі та нанесли вогневе ураження по передовому загону, який намагався захопити відповідний плацдарм для подальших дій“,  – повідомив Командувач об’єднаних сил Сергій Наєв.

Також провели маневр артилерії. Щоб його виконати військові долали водну перешкоду за допомогою ПТС-2 та поромних переправ.

Меж вдосконаленню практичних навичок та умінь нашого особового складу немає. Командири будуть продовжувати зазначене тренування і в подальшому для доведення дій підлеглих до автоматизму“, – наголосив Сергій Наєв.

САУ "Гвоздика" в українських військових під час навчань на Київщині, грудень 2022 Кадр з відео

Українські підрозділи регулярно проводять навчання для підготовки відбиття ворожих атак, особливо поблизу північних кордонів з РФ та Білоруссю.

Також зводять фортифікаційні споруди та паркан на кордоні.

Нагадаємо, на Волині відкрили Ситуаційний центр для спостереження за кордоном. Це дозволить прикордонникам своєчасно реагувати на будь-які провокації сусідньої держави.

Центр обладнаний сучасними засобами комп’ютерної, спеціальної техніки та відеосистемою. До нього надходитиме інформація про ситуацію на ділянці кордону з Польщею та Білоруссю.

Війна з Росією Київська область Командування об'єднаних сил Навчання Україна