fbpx
Військові Республіки Корея оцінять нову БМП Redback

Військові Республіки Корея оцінять нову БМП Redback

Hanwha Defense Азія БМП Бронетехніка Корейський півострів Південна Корея (Республіка Корея) Світ

Армія Республіки Корея розробила план дій з випробувань бойової машини піхоти (БМП) Redback, розробленої Hanwha Defense.

Про це повідомляє Мілітарний.

Згідно з листом від Hanwha Defense надісланим Мілітарному, гусенична бойова машина вже пройшла успішно оцінку в Австралії.

Нагадаємо, Hanwha Defense бере участь в рамках третього етапу австралійської програми Land 400. У рамках проєкту буде придбано до 450 гусеничних бойових машин.

За програмою австралійське оборонне відомство шукає заміну своїм бойовим машинам піхоти та висунуло у технічних вимогах переведення шести бійців та трьох членів екіпажу.

БМП Redback від Hanwha Defense. Фото: Компанія Hanwha Defense

У квітні бронемашина Redback також має бути передана бронекавалерійському підрозділу армії Кореї для двомісячних випробувань.

Випробування будуть спрямовані на перевірку передових технологій та оперативних можливостей Redback. Також тести будуть зосереджені на мобільності, працездатності та ремонтопридатності машини.

Для випробувань на рухливість бронемашина оцінюватиметься на дорогах з твердим та ґрунтовим покриттям з різними навичками водіння, включаючи розворот, подолання перешкод та маневрування у нічний час з обладнанням для ситуаційної обізнаності.

Випробування на працездатність включатимуть оцінку камер ситуаційної обізнаності, вантажного простору та ергономіки різних конфігурацій сидінь.

Redback

БМП Redback є вдосконаленою версією БМП K21, що перебуває на озброєнні південнокорейської армії.

Бронемашина укомплектована трьома членами екіпажу, включаючи водія, командира та навідника, а її задній відсік зможе вмістити вісім десантників.

Машина буде пропонувати варіанти броньового захисту від 2-го до 6-го рівня STANAG і буде оснащена вдосконаленою системою активного захисту, яка може захищати від керованих протитанкових ракет та снарядів, що наближаються, в межах прямої видимості.

Hanwha Defense Азія БМП Бронетехніка Корейський півострів Південна Корея (Республіка Корея) Світ