fbpx
Військові РФ заперечують існування танка, який врізався в опору лінії електропередачі

Військові РФ заперечують існування танка, який врізався в опору лінії електропередачі

Бронетехніка ЗС Росії Росія Сусіди Танк

У Росії танк Збройних сил врізався в опору лінії електропередачі (ЛЕП) та залишив тисячі громадян без світла.

Про це повідомляє Мілітарний з посиланням на ЗМІ Росії.

В соціальних мережах з’явився відеозапис, на якому видно колону танків, і один з них зніс опору ЛЕП.

Також було повідомлено про те, що у Волгоградській області через цю подію без світла залишилися мешканці шести селищ Городищенського району.

Водночас військові Росії з Південного військового округу заявили, що у них немає таких танків у Волгоградському з’єднанні.

https://youtu.be/bEPglBQg8xQ

У пресслужбі військового округу пояснили, що на відео танк Т-90, а «танків цієї модифікації у Волгоградському з’єднанні немає».

Своє чергою, за інформацією пресслужби адміністрації Волгоградської області, у регіоні дійсно внаслідок обриву лінії електропередач без світла залишилися жителі шести селищ.

Як повідомив російським ЗМІ представник групи зі зв’язків із громадськістю «Россети Юг» – «Волгоградэнерго», у вівторок у Городищенському районі 4,7 тисячі людей залишилися без світла.

«Було зафіксовано пошкодження опори повітряної лінії електропередачі (ЛЕП) стороннім транспортом. Усі споживачі були оперативно підключені до електропостачання. Наразі енергооб’єкти працюють у штатному режимі», – сказав представник «Россети Юг» російському кореспондентові.

Городищенський район Волгоградської області на мапі

Це не перший інцидент з бронетехнікою Збройних сил Росії у 2022 році. Нещодавно в окупованому Криму на трасі «Таврида» згорів бронетранспортер БТР-82 російських військових.

Також у червні 2021 року у Російській Федерації згорів береговий ракетний комплекс «Рубеж». Внаслідок загоряння було повністю знищено бойову машину берегового ракетного комплексу.

У вересні 2020 року у мережі з’явилися знімки російського танка Т-90 після влучання в нього протитанкової керованої ракети на навчаннях у Росії під Астраханню.

Бронетехніка ЗС Росії Росія Сусіди Танк