fbpx
Військові Тайваню почали освоювати застосування FPV-дронів

Військові Тайваню почали освоювати застосування FPV-дронів

Азія БпА (Безпілотні апарати) Китайська Республіка (Тайвань) Світ

Військові Збройних сил Тайваню розпочали освоювати застосування FPV-дронів проти наземних та надводних цілей.

Відповідне відео з навчань було опубліковане Міністерство оборони Тайваню.

На сьогодні, Збройні сили Тайваню почали масове впровадження FPV-дронів у військову структуру сухопутних сил, задля забезпечення переваги на майбутньому полі бою.

Освоєння нового типу зброї розпочинається у військових частинах, де армійці навчаються здійснювати прошивку дронів, встановлення бойових частин, а також їх ремонт.

Треба зазначити, що Тайвань уважно спостерігає за полем боєм в Україні, де FPV-дрони стали одним із найпоширеніших засобів для ураження низки ворожих цілей.

Наразі військові тільки розпочинають освоювати та навчатись на новий тип зброї, який планується значно розширити серед військових підрозділів.

Не дивлячись на це, Тайвань має певні проблеми пов’язані з виробництвом таких дронів, оскільки деякі компоненти надходять на острів з материкового Китаю.

Впровадження сучасних типів озброєння у великій кількості є дуже важливим для Тайваню, оскільки країна готується до повномасштабної війни, де перевага буде не на стороні острівної держави.

Треба зазначити, що окрім FPV-дронів, Сухопутні сили Тайваню здійснюють закупівлю й британських ударно-розвідувальних дронів.

Раніше «Мілітарний» повідомляв, що Міністерство оборони Тайваню підписало контракт з компанією Flyby Technology на придбання безпілотників Jackal.

Відповідно до угоди, компанія передасть Збройним силам Тайваню 160 безпілотників Jackal, які можуть використовуватись як для розвідки, так і для знищення наземних та повітряних цілей.

БПЛА Jackal використовує розвинену систему гвинтів для вертикального та горизонтального польоту на високій швидкості. Завдяки продуманій конструкції, є можливість встановлення багатоцільової ракети LMM Martket для знищення наземних та повітряних цілей.

Азія БпА (Безпілотні апарати) Китайська Республіка (Тайвань) Світ