fbpx
Військовослужбовець збував канабіс у частині

Військовослужбовець збував канабіс у частині

Затримання Злочин ЗСУ Національна поліція

Правоохоронці затримали 24-річного військовослужбовця Збройних сил України та 25-річного жителя Києва, які організували на території столиці вирощування канабісу та його збут у військовій частині.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області.

В ході обшуку у квартирі, де вирощувався наркотик, співробітники поліції виявили обладнання для вирощування наркотику, прилади для фасування та гроші, за які купувалися наркотичні засоби.

“Киянин за місцем проживання вирощував, подрібнював та фасував. Подальший збут “ліг на плечі” контрактнику. Задокументували злочинну діяльність солдата на “гарячому”, під час збуту, коли той приніс продати наркотичне зілля за місцем несення служби”, – йдеться в повідомленні.

Вилучені речові докази

Наразі затримані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання, їм оголошено про підозру за чч.1 і 2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України , яка передбачає позбавлення волі на 4-8 років.

Вирощування наркотичної коноплі

Досудове розслідування у кримінальному провадженні веде слідче управління поліції Київської області під процесуальним керівництвом Військової прокуратури Київського гарнізону Центрального регіону та під оперативним супроводом співробітників СБУ.

Затримання Злочин ЗСУ Національна поліція