fbpx
ВМС замовляє модульні казарми на полігон «Олешківські піски»

ВМС замовляє модульні казарми на полігон «Олешківські піски»

ВМСУ Закупівлі Морська піхота Україна

ВМС замовляє модульні казарми для полігону «Олешківські піски».

Про це повідомляє Мілітарний.

Зараз у системі публічних закупівель Prozorro оголошено тендер, що був оприлюднений 06 липня 2021 року, на закупівлю 5 “Збірно-розбірних модулів спеціального призначення”, для новоствореного полігону «Олешківські піски».

Очікувана вартість модульних казарм, складає 30 000 000,00 гривень та у процесі торгів може бути зменшеною. Строк завершення поставки передбачається на 15 листопада 2021 року.

Збірно-розбірний модуль спеціального призначення використовується під час польових виходів частин, окремих підрозділів, а також під час проведення заходів бойової підготовки та відновлення боєздатності військ.

Церемонія відкриття казарми для 35 ОБрМП. Фото: АрміяInform

Модуль спеціального призначення повинен являти собою утеплену металеву конструкцію, яка має двосхилий дах.

Збірно-розбірний модуль являє собою збірну рамну конструкцію, що складається з окремих стійок, ферм, каркасів,обрешітки підлоги, обрешітки стелі, окремих стінових сандвіч-панелей. З’єднання стійок та ферм,стійок та каркасу підлоги, стійок та каркасу стелі, стійок та стінових панелей – болтове.

Модуль спеціального призначення повинен бути обладнаний системами електроживлення, освітлення, вентиляції, водяного опалення з встановленням твердопаливного котла

Конструкція модулю повинна передбачати можливість відносно швидкого встановлення, здійснення демонтажу та переміщення (перевезення).

Морпіхи з десантно-штурмової роти окремого батальйону морської піхоти

Україна зміцнює матеріально-технічну базу полігону морської піхоти Олешківські піски на Херсонщині – неподалік від адмінрубежу з тимчасово окупованим Кримом. Про це в інтерв’ю Укрінформу розповів командувач морською піхотою Військово-морських Сил генерал-лейтенант Юрій Содоль.

У наших планах також розвиток навчально-матеріальної бази на полігоні морської піхоти (Олешківські піски). Там триває розвиток відповідної інфраструктури, – сказав він.

За словами Содоля, на полігоні ввели в експлуатацію клас динамічних тренажерів, тактичний клас, клас тактичної медицини, класи тренажерів екіпажів танків Т-80, навчально-методичний клас, клас інженерної підготовки, клас тренажерів БМП і класи протиповітряної оборони.

ВМСУ Закупівлі Морська піхота Україна