fbpx
Водолази ДСНС отримали обладнання від Нідерландів

Водолази ДСНС отримали обладнання від Нідерландів

Водолазна підготовка ДСНС Київ Україна

Водолази Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ДСНС отримали матеріально-технічну допомогу від колег з Нідерландів.

Про це повідомила пресслужба Головного управління ДСНС України у місті Київ.

Серед спорядження – професійні водолазні апарати шведськоі фірми Interspiro, які широко використовуються у всьому світі для оснащення рятувальних підрозділів.

Окрім водолазних систем Interspiro, водолази отримали рятувальні жилети, утеплювачі костюмів, редуктори, рації з провідним зв’язком, індикатори тиску в балоні, повнообличчеві маски з переговорними пристроями, шоломи та ножі для дайверів.

«Для багатьох ці назви мало про що можуть сказати, а для водолазів це все є запорукою успішного виконання поставлених цілей – порятунок людського життя. А ми маємо надію, що з новим оснащенням, робота наших водолазів стане для них більш безпечною, а екіпірування довго служитиме вірою та правдою на користь власникам.», – написали у пресслужбі Головного управління ДСНС України у місті Київ

Водолази ДСНС отримали матеріально-технічну допомогу від Нідерландів в рамках співробітництва державної служби з надзвичайних ситуацій з нідерландським благодійним фондом.

Загалом було отримано спорядження загальною кількістю 130 одиниць.

Водолазна підготовка ДСНС Київ Україна