fbpx
Windhover: оригінальний БПЛА покажуть на “Зброя та безпека-2019”

Windhover: оригінальний БПЛА покажуть на “Зброя та безпека-2019”

Windhover БпА (Безпілотні апарати) Зброя та безпека

На виставці у Києві вперше представлять багатофункціональний безпілотний мультикоптер Windhover, який викликав фурор у Лондоні. ООО “Науково-виробниче підприємство Spaitech” в рамках стенду державної фірми “Укрінмаш” на виставці “Зброя та безпека-2019” вперше представить натурний зразок безпілотного мультикоптера Windhover.

Про це повідомляє Український мілітарний портал з посиланням на Укрінформ.

Як зазначається у повідомленні, безпілотний мультикоптер Windhover викликав фурор серед відвідувачів виставки DSEI-2019, яка відбулася у вересні в Лондоні.

За даними виробника, мультикоптер можна застосовувати у таких сферах: контроль громадського порядку; поліцейське патрулювання парадів; стеження за місцями злочинів та серйозних інцидентів; VIP-захист; пошук підозрюваних, зниклих безвісти, транспортних засобів та майна; управління переслідуванням транспортних засобів; надання експертних консультацій з усіх повітряних робіт тощо.

У повідомленні також наголошується, що Windhover стане корисним для багатьох силових структур не лише в Україні, а й за кордоном.

Виставка “Зброя та безпека-2019” триватиме з 8 по 11 жовтня в Міжнародному виставковому центрі (м. Київ, Броварський проспект, 15). З безпілотним мультикоптером Windhover можна ознайомитися на стенді Укрінмашу 2-А71.

ТОВ “Науково-виробниче підприємство Spaitech” успішно працює на ринку України з 2012 року і на сьогоднішній день є провідним розробником і виробником інноваційних безпілотних літальних комплексів з композитних матеріалів.

Windhover БпА (Безпілотні апарати) Зброя та безпека