fbpx
За 2020 рік рятувальники відновили майже 1000 осель на Донбасі

За 2020 рік рятувальники відновили майже 1000 осель на Донбасі

Війна на Донбасі Донбас ДСНС Україна

За 2020 рік українські рятувальники із Держаної служби з надзвичайних ситуацій відновили майже 1000 осель на Донбасі.

Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Донецькій області.

Матеріали для проведення робіт придбані за кошти обласного бюджету, зокрема за рахунок регіонального матеріального резерву Донецької області.

Роботи проводилися у прифронтових населених пунктах, зокрема у с. Лебединське, с. Гранітне, м. Мар’їнка, смт Курдюмівка, с. Бердянське, с. Кодема, с Травневе та у Бахмутському районі.

Роботи стартували 11 липня 2020 року у населених пунктах Донецької області працювали рятувальники з Донеччини, Рівненщини, Чернігівщини, Одещини, Львівщини, Київщини, Черкащини, Сумщини, Харківщини, Кіровоградщини, Вінниччини, Житомирщини та Дніпропетровщини.

30 вересня фахівці Служби порятунку з інших областей повернулися до місць постійної дислокації, а рятувальники Донеччини продовжували відновлювати пошкоджені будинки до 1 листопада.

Протягом 2020 року силами Головного управління та зведених підрозділів ДСНС України усього було проведено відновлювальні роботи за 982 адресами.

Підпорядковані підрозділи Головного управління завершили проведення відновлювальних робіт та повернулись до місць постійної дислокації.

Відеосюжет з роботи українських рятувальників у прифронтовому Донбасі:

 

 

 

Війна на Донбасі Донбас ДСНС Україна