fbpx
Зареєстровано 10 захворювань у військових на COVID-19

Зареєстровано 10 захворювань у військових на COVID-19

COVID19 Володимир Зеленський Донбас ЗСУ Медицина Україна

10 квітня в Збройних Силах України зареєстровано ще 3 випадки захворювання COVID-19.

Про це повідомляє Командування Медичних сил Збройних Сил України.

Станом на 07.00 11 квітня в Збройних Силах України зареєстровано 10 випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, з них 1 летальний.

Так у військовослужбовця Вінницького гарнізону, який був 09 квітня госпіталізований до Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону з попереднім діагнозом “пневмонія”, після обстеження підтверджено захворювання хворобу COVID-19.

Також захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 підтверджено у 2 військовослужбовців однієї з військових частин Мелітополя.

Повідомляється, що на ізоляції (в тому числі самоізоляція) – 180 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі 3 доби – 20 осіб.

Фото: Міноборони України

«Аналіз захворювань серед військових та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми», — повідомляє Командування Медичних сил.

Президент побував в наметовому містечку для хворих COVID-19

Президент Володимир Зеленський відвідав наметове містечко для інфекційних хворих на COVID-19 66-го Військово-мобільного госпіталю на Донеччині.

Про це повідомляє Офіс Президента у Фейсбуці.

Глава держави висловив вдячність лікарям військового госпіталю за їх роботу, за те, що повертають до життя українських захисників.

COVID19 Володимир Зеленський Донбас ЗСУ Медицина Україна