fbpx
«Завод імені Малишева» отримав нового гендиректора

«Завод імені Малишева» отримав нового гендиректора

Бронетехніка Завод ім. Малишева Україна Укроборонпром Харків

Харківське Державне підприємство «Завод імені В.О. Малишева» отримало нового генерального директора.

Про це інформує Мілітарний.

Керівник Харківської ОДА Олександр Скакун, 19 листопада, провів нараду з представниками керівництва державного концерну «Укроборонпром» та державної компанії «Укрспецекспорт», повідомила пресслужба обладміністрації.

Під час заходу було представлено нового гендиректора заводу ім. Малишева. Ним став Олег Винник.

“Він є досвідченим промисловцем, хоч і не працював раніше в «оборонці». Проте має повне розуміння організації виробничих процесів. Щиро сподіваюсь, що з усіма завданнями, які зараз є перед заводом, він впорається”, написав Олександр Скакун, на сторінці у Facebook.

“Олег Винник є промисловцем із багаторічним досвідом, він керував зокрема ПАТ «Дніпроважмаш», був головою правління ЗАТ «Горлівський авторемонтний завод» та ПрАТ «Запорізький електровозоремонтний завод»”, повідомили в Харківській ОДА.

Під час наради обговорили ситуацію на ДП «Завод ім. Малишева», стан виконання контрактів та завантаження підприємства.

“Перед новим керівником заводу стоїть низка першочергових завдань. У пріоритеті – своєчасне виконання всіх взятих підприємством виробничих зобов’язань. Зокрема – контракту з Пакистаном, – розповів за підсумками наради Олександр Скакун. – Звісно, що для цього надважливим є питання збереження колективу, забезпечення конкурентних заробітних плат та їх своєчасної виплати”, – зазначив керівник Харківської ОДА.

Також, Олександр Скакун звернувся до керівництва ДК «Укроборонпром» з питанням щодо необхідності забезпечити підвищення зарплат на заводі ім. Малишева.

Танкобудівне підприємство у серпні розпочало роботу за контрактом з Пакистаном на ремонт та модернізацію танків Т-80УД.

Пакистанські танки Т-80УД

Контракт між ДК «Укрспецекспорт» та Ісламською Республікою Пакистан підписано в лютому цього року на Міжнародній виставці озброєнь IDEX-2021 на загальну суму 85,6 млн дол. Це перший контракт Концерну з цією країною у поточному році.

Україна до 1999 року поставила в цю країну 320 танків Т-80УД вітчизняного виробництва. Упродовж наступних років вітчизняні підприємства були залучені до обслуговування машин.

Бронетехніка Завод ім. Малишева Україна Укроборонпром Харків