fbpx
ЗРГК «Панцирь-С1» прикриває гірськолижний курорт, де відпочивав Путін

ЗРГК «Панцирь-С1» прикриває гірськолижний курорт, де відпочивав Путін

Азія Війна з Росією ЗРГК «Панцирь-С1» ЗРК ППО та ПРО Росія Світ Сусіди

У Росії встановили зенітний ракетно-гарматний комплекс «Панцирь-С1» поблизу гірськолижного комплексу, на якому любить відпочивати лідер країни-агресора Володимир Путін.

Відео з комплексом протиповітряної оборони опублікували у соціальних мережах.

Комплекс ППО «Панцирь-С1» призначений для ближнього прикриття цивільних та військових об’єктів від засобів повітряного нападу.

За свідченням очевидця, який і зняв відео, цей зенітний комплекс розгорнутий поблизу автомобільної дороги до готелю “Поляна 1389” гірсько-туристичного центру “Газпром”.

Цей гірськолижний курорт розташований за 3 км від села Естосадок та за 7 км від села Красна Поляна і за 40 км від Адлера Краснодарського краю РФ.

За даними російських медіа, Путін періодично приїздить на цей курорт, щоб покататися на лижах.

Минулого місяця стало відомо, що російська протиповітряна оборона бере під захист місця перебування лідера країни-агресора Володимира Путіна.

До такого висновку дійшли у російському медіа, яке проаналізувало розташування установок ЗРГК «Панцир-С1», які у січні з’явилися на будинках у центрі Москви та неподалік від підмосковного Рубльовського шосе, де мешкає російська еліта.

Ці комплекси ППО, ймовірно, захищають особисто Володимира Путіна та його близьке оточення.

Масове розгортання комплексів протиповітряної оборони навколо Москви може бути відповіддю на потенційну загрозу ударів безпілотними апаратами по стратегічних об’єктах в глибині територій РФ.

"Панцирь-С1"

Російський самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс (ЗРГК) «Панцирь-С1» призначений для ближнього прикриття цивільних та військових об’єктів від засобів повітряного нападу.

Ілюстративне фото від ЗМІ РФ: ЗРГК Панцирь-С1 під час роботи

Основне озброєння комплексу – дві спарені 30-мм гармати 2А38М та 12 зенітних двоступеневих твердопаливних ракет 57Е6-Е.

Азія Війна з Росією ЗРГК «Панцирь-С1» ЗРК ППО та ПРО Росія Світ Сусіди