fbpx
ЗСУ отримали відремонтовані БМП-2

ЗСУ отримали відремонтовані БМП-2

БМП-2 Бронетехніка ДОЗ (Державне оборонне замовлення) Житомирський бронетанковий завод ЗСУ ОПК Україна

ЗСУ отримали відремонтовані бойові машини БМП-2

Про це інформує Мілітарний.

Державне підприємство «Житомирський бронетанковий завод» 30 липня передало ЗСУ чергову партію капітально відремонтованих бойових машин піхоти БМП-2.

Техніку передано відповідно до умов державного контракту, повністю готовою до бойового застосування.

В процесі ремонту фахівці підприємства відновили боєздатність усіх систем та агрегатів бойових машин.

Ремонт цієї техніки відбувся якісно та вчасно, згідно усіх діючих на підприємстві нормативних документів та відповідно до технологічного процесу капітального ремонту під контролем служби управління якістю підприємства та військовою прийомки, – зазначили на підприємстві.

У той же час не уточнюється скільки бойових машин піхоти було у цій партії.

У березні, перша для Державного підприємства передача техніки, в рамках державного оборонного замовлення на 2021 рік, складалась з п’яти відремонтованих бойових машин піхоти БМП-2.

Окрім ремонту на бойові машини встановлено навігаційні системи, нові оптичні прилади та приціли, фари інфрачервоного випромінювання з використанням діодних ламп.

ДП «Житомирський бронетанковий завод» займається виготовленням, глибокою модернізацією та капітальним ремонтом бойової і спеціальної техніки різних модифікацій: БМП, БРЕМ, БМД, а також машин на їх базі.

Серед техніки яку ремонтує завод:

Також підприємство виконує капітальний ремонт окремих агрегатів та вузлів зазначеної техніки. Зокрема, дизельних двигунів (УТД-20, 5Д20-240, В-2 та В-6, В2-500, В-55, ЯМЗ-236/238/240), виготовленні запасних частин до бронетехніки, нестандартного та паркового обладнання для військ і ремонтних заводів.

БМП-2 Бронетехніка ДОЗ (Державне оборонне замовлення) Житомирський бронетанковий завод ЗСУ ОПК Україна