fbpx
ЗСУ показали роботу «Ураганів» на Миколаївщині

ЗСУ показали роботу «Ураганів» на Миколаївщині

Артилерія БМ-27 «Ураган» Війна з Росією Миколаївщина Україна

Сили оборони України, у боротьбі з російськими загарбниками, застосовують всі наявні у нас види озброєння, в тому числі і реактивну артилерію.

Про це інформує Мілітарний.

Українські підрозділи реактивної артилерії наносять вогневе ураження по противнику на різних напрямках оборони.

Реактивні системи залпового вогню «Ураган» знищують військову техніку, польові укріпленя і будівлі в яких перебувають окупанти, а також склади з боєприпасами та пальним.

Серйозні втрати наносяться і живій силі противника.

Збройні Сили України показали відео, як працюють розрахунки реактивних систем залпового вогню БМ-27 «Ураган» на Миколаївщині.

Показаний процес розгортання на вогневих позиціях і наведення на ціль, а потім і бойову роботу по позиціях російських загарбників.

РСЗВ «Ураган» є однією із найбільш далекобійних та потужних реактивних систем залпового вогню, що стоять на озброєнні Збройних Сил України.

РСЗВ БМ-27 Ураган

За 20 секунд «Ураган» може зробити повний залп з 16 реактивних снарядів, які уразять цілі на дальності до 35 км. система «Ураган» була розроблена на початку 70-х в ДНВП «Сплав» і в 1976 році прийнята на озброєння Радянської Армії.

У попередні роки до Збройних Сил України надходили модернізовані варіанти «Ураганів» – на шасі бойових машин замінювалися карбюраторні бензинові двигуни марки ЗиЛ-375Я на дизельні двигуни Д-245.30Е2, що мають більший крутний момент у порівнянні з базовим двигуном та значно меншу витрату палива.

Артилерія БМ-27 «Ураган» Війна з Росією Миколаївщина Україна