fbpx
ЗСУ закуплять 21 мобільний лазне-пральний комплекс

ЗСУ закуплять 21 мобільний лазне-пральний комплекс

Закупівлі ЗСУ Лазне-пральний комплекс Тил ЗСУ Україна

Відповідно до Державного оборонного замовлення, для Збройних сил України закуплять комплекси для лазне-прального обслуговування.

Повідомив начальник управління забезпечення технічними засобами та майном Центрального управління речового забезпечення Тилу Командування Сил логістики ЗСУ полковник Віталій Вознюк.

— Для покращення побутових умов особового складу ЗС України, впродовж поточного року очікується постачання з промисловості ще 21 одиниці мобільних лазне-пральних комплексів. Крім того, планується завершити випробування нового зразка мобільного лазне-прального модуля, — наголосив офіцер.

За його словами, лазне-пральні комплекси відповідають сучасним гігієнічним і санітарним нормам та дозволяють військовим на передовій випрати, висушити, попрасувати одяг і помитися.

Вони розміщені на шасі автомобіля КрАЗ з причепом, та мають два відділення: лазневий модуль з душовою кімнатою й відділення для прання, сушіння і прасування натільної білизни й одягу.

Практика використання цієї техніки показала її значні можливості та високу ефективність у забезпеченні санітарно-гігієнічного обслуговування військовослужбовців.

Закупівлі ЗСУ Лазне-пральний комплекс Тил ЗСУ Україна