fbpx
Масштабне будівництво фондів у 95-й бригаді

Масштабне будівництво фондів у 95-й бригаді

95 бригада ДШВ Будівництво ЗСУ

Для 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ведеться будівництво гуртожитків для військовослужбовців контрактників одразу на декількох об’єктах також тут проводиться реконструкція старих фондів, зокрема їдалень.

На території одного з підрозділів 95-ї окремої десантно-штурмової бригади наприкінці квітня розпочались будівельні роботи зі зведення одразу чотирьох гуртожитків для військовослужбовців контрактної служби.

На початок серпня на двох з чотирьох гуртожитків роботи з будівництва вже вийшли на рівень другого поверху та відповідали графіку зведення споруд.

Читайте також: Здані в експлуатацію чергові гуртожитки для контрактників

Будуються вони за типовим проектом. Кожен з таких гуртожитків розрахований на проживання 120 військовослужбовців контрактної служби.

В двоповерховій будівлі гуртожитку поліпшеного типу розташовано 25 кімнат, на кожні дві кімнати розміщений окремий санвузол та душова для бійців.

Читайте також: Масштабне будівництво у ЗСУ: фонди для 58 бригади у Конотопі

На території цього підрозділу бригади, а також іншого відбувається реконструкція їдалень. На одній з яких вже завершені зовнішні та внутрішні оздоблювані роботи і розпочалось монтування обладнання:

В іншій їдальні ще тривають внутрішні оздоблювані роботи. Проектними термінами передбачено її здача в експлуатацію влітку цього року:

95 бригада ДШВ Будівництво ЗСУ