fbpx
Компанія Global Clearance Solutions відкрила сервійсний центр в Україні

Компанія Global Clearance Solutions відкрила сервійсний центр в Україні

Військова допомога Європа Розмінування Україна

Швейцарська компанія Global Clearance Solutions, яка є виробником роботизованих систем розмінування, відкрила у Києві сервісний центр.

Про це компанія повідомила на своєму веб-сайті.

Фабіан Клаузер, керівник відділу сервісного та технічного обслуговування, підкреслює, що постійна готовність машин забезпечує найкраще використання міжнародних інвестицій у розмінування сьогодні і в майбутньому.

«Наша майстерня здатна розмістити кілька машин GCS-200, які ідеально підходять для усунення вибухонебезпечних предметів на сільськогосподарських угіддях і забезпечення ремонту таких об’єктів інфраструктури, як електроопори, та відновлення життєво важливого енергопостачання для цивільного населення. Тут також є місце для меншої машини GCS-100», – сказав Клаузер.

Керівник групи технічної підтримки GCS Флоріан Лоффлер також радий відкриттю об’єкту і продовженню партнерства з ДСНС, “Нібулоном” та іншими українськими організаціями, діяльність яких спрямована на усунення вибухонебезпечних предметів і створення безпечного середовища.

«Наша майстерня є важливим елементом нашої всебічної співпраці з клієнтами та міжнародними донорами. Машини, які працюють, рятують життя день у день», – сказав Лоффлер.

До цього ремонт проводився ініціативним спеціалістом компанії за допомогою мобільної майстерні.

Нагадаємо, що на початку жовтня “Мілітарний” повідомляв про отримання “Нібулоном” першої з чотирьох замовлених машин розмінування GCS-200.

Замовлення на машини розмінування фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та Німецьким державним банком розвитку (KFW DEG).

Крім того, повідомлялося про передачу двох машин від Канади, які були передані Державній службі з надзвичайних ситуацій.

Швейцарська компанія підписала з Міністерством з реінтеграції тимчасово окупованих територій меморандум про виготовлення близько 20 безпілотних машин.

Керівництво GCS заявило про наміри протягом року поставити в Україну близько 20 машин розмінування.

Сторони домовилися взаємодіяти в галузі технічного та нетехнічного обстеження вибухонебезпечними предметами територій, а також розповідати населенню звільнених районів про ризики, пов’язані з мінами та боєприпасами, що не розірвалися.

Військова допомога Європа Розмінування Україна