fbpx
Rafael продемонструє Греції свою продукцію

Rafael продемонструє Греції свою продукцію

Rafael Advanced Defense Systems Греція Європа Ізраїль Світ

Компанія Rafael під час оборонної виставки Defea 2021 продемонструє Греції свою продукцію.

Про це повідомляє інформаційний портал MILMAG.

8 липня ізраїльська компанія Rafael Advanced Defense Systems оголосила про свою участь у міжнародній виставці оборони та безпеки Defea 2021, яка пройде в Афінах з 13 по 15 липня. Там виробник представить свої рішення щодо озброєння повітряних, сухопутних та військово-морських сил.

Ізраїльська компанія покаже автономну високоточну протикорабельну ракетну систему п’ятого покоління великої дальності Sea Breaker. Система Sea Breaker має забезпечити ефективне «хірургічне» ураження морських, а також наземних цілей на відстані до 300 км.

Ізраїльська протикорабельне система Sea Breaker

Ракета оснащена електрооптичною інфрачервоною головкою (IIR, Imaging Infra-Red) та розгалуженою системою алгоритмів, що підтримуються елементами штучного інтелекту.

Також будуть представлені важкі протитанкові ракети Spike NLOS (Non-Line-Of-Sight) з дальністю ураження до 32 км. Вони пристосовані для запуску з повітряних, наземних та морських платформ.

Наразі вони були інтегровані із ізраїльськими вертольотами AH-64D Saraph (де вони отримали позначення Tamuz), британськими, південнокорейськими та філіппінськими вертольотами AW159 Wildcat (британське позначення Exactor-1/2), а нещодавно і з американським бойовим гелікоптером AH-64E.

Окрім того, буде продемонстровано сімейство високоточних планеруючих бомб із сімейства Spice (Smart, Precise Impact, економічно вигідне): Spice 250 (114 кг), Spice 1000 (454 кг) і Spice 2000 (907 кг).

Перший – унітарні боєприпаси, тоді як Spice 1000 використовує авіаційні бомби Mk 83 або RAP1000, а Spice 2000 – бомби Mk 84, RAP2000 або BLU-109.

Дальність польоту трьох видів зброї становить відповідно 100, 120 та 60 км.

Для потреб ВМС буде представлена ​​система протиракетної оборони C-Dome з ракетами Tamir – ідентична системі “Залізний купол”, перевіреній у військових операціях з понад 4000 перехопленнями ракет противника.

Rafael також покаже систему захисту Drone Dome, ракети-перехоплювачі Stunner зенітної та протиракетної системи David’s Sling. Також продемонструє сімейство комплексів активних систем захисту Trophy (ASOP).

Rafael Advanced Defense Systems Греція Європа Ізраїль Світ