fbpx
MIL.IN.UA – спеціальний інфопартнер «Зброя та безпека-2020» і «Авіасвіт-ХХІ»

MIL.IN.UA – спеціальний інфопартнер «Зброя та безпека-2020» і «Авіасвіт-ХХІ»

АвіаСвіт-XXI Зброя та безпека Міжнародна виставка Україна

Український мілітарний портал отримав статус спеціального інформаційного партнера виставок «Зброя та безпека-2020» і «Авіасвіт-ХХІ».

Після двох років успішного партнерства найпопулярнішого онлайн-видання у сфері ОПК та головних подій у житті галузі співпраця вийшла на новий рівень.

В дні проведення «Зброя та безпека-2020» та «Авіасвіт-ХХІ» ми оперативно публікуватимемо новини про представлену продукцію, коментарі керівників підприємств та фахівців, заяви представників влади.

Щодня на MIL.IN.UA виходитимуть відеоогляди за результатами виставкого дня. На майданчиках у соціальних мережах наші читачі першими побачать ексклюзивні фото та відео ключових експонатів. Плануємо нові формати висвітлення.

«Мілітарний» розповість ще до початку виставок про ключові новинки, які будуть представлені на подіях. Учасники вже зараз можуть надсилати інформацію для публікації на адресу [email protected]. Також запрошуємо звертатися для обговорення ідей спільних з MIL.IN.UA спецпроектів (статті, репортажі, відеоформати і т.д.).

Зброя та безпека - 2016

Команда «Мілітарного» під час заходу буде рада поспілкуватися з спільнотою наших читачів та патронів. Номер стенду вкажемо перед початком події.

Нагадаємо, виставки «Зброя та безпека-2020» і «Авіасвіт-ХХІ» відбудуться 13-16 жовтня 2020 року на території Міжнародного виставкового центру (Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна»).

АвіаСвіт-XXI Зброя та безпека Міжнародна виставка Україна