fbpx
Новоросійськ у РФ масово атакували дрони

Новоросійськ у РФ масово атакували дрони

БпА (Безпілотні апарати) Вибухи Війна з Росією Втрати Росії Росія

У ніч проти п’ятниці, 17 травня, у російському місті Новоросійськ Краснодарського краю  лунали вибухи та виникли пожежі.

Там розташована військово-морська база Чорноморського флоту країни-агресорки.

Про атаку БПЛА повідомляють російські телеграм-канали, а також пропагандистські ЗМІ.

У мережі з’явилися кадри нічних вибухів, на яких видно спалахи в небі та пожежі.

Очевидці стверджують, що вибухи у російському місті розпочалися о третій ночі та лунали майже до 4-ї ранку.

В районі міста працювала російська протиповітряна оборона. Місцеві нарахували понад 30 вибухів.

Влада Краснодарського краю заявила, що регіон знаходиться під атакою українських безпілотників. І заявила, що нібито всі безпілотники були збиті.

Однак відомо, що в місті спалахнула пожежа на нафтобазі біля залізничної станції. Місцеві публікують відповідні відео у соцмережах та пабліках.

Також вночі вибухи сталися і у потру Новоросійська, що є головним російським торговим портом на Чорному морі та військово-морською базою ВМФ РФ.

Внаслідок атаки, станом на ранок, порт був повністю знеструмлений. Також зникла електроенергія у районах міста та не працював громадський транспорт. Деякі вулиці були перекриті.

Нагадаємо, що 14 травня у Волгоградській області Росії вночі зійшов з рейок і загорівся вантажний потяг, який, зокрема, перевозив паливо. Російські телеграм-канали повідомляють, що можливою причиною інциденту стала атака безпілотника.

Аварія сталася близько першої години ночі за місцевим часом в районі станції Котлубань, яка розташована у селищі Самофаловка Городищенського району.

БпА (Безпілотні апарати) Вибухи Війна з Росією Втрати Росії Росія